Bloglarımız

Anasayfa/Blog

Nakliyat İşlemlerinde Niçin Bizi Tercih Etmelisiniz?

2021-09-08 | Nakliyat Kategorisi

Nakliyat İşlemlerinde Niçin Bizi Tercih Etmelisiniz?

Nakliyat Nedir?

Nakliye herhangi bir eşyanın bir yerden alınıp başka bir yere taşınması işlemine verilen isimdir. Gelişen ve değişen teknoloji, günümüz şartları vb. gibi durumlar nakliyat işlemini de etkilemiştir. Nakliyat üç ana başlıkta incelenir:

1-Parsel Nakliyat

2-Komple Nakliyat

3-Evden Evde Nakliyat

Nakliyat Çeşitleri Nelerdir?

1- Parsel Nakliyat

Parsel nakliyat iki veya daha fazla firma ya da kişinin aynı araca yükleme yapması ile oluşan nakliye çeşidine verilen isimdir. Parsel nakliyede az miktarda ürünü daha az maliyetle taşımak ana hedeftir. Parsel nakliye de deniz, kara, hava ve demir yolu ile yapılabilmektedir.

 

2- Komple Nakliyat

Komple nakliyat bir yükün nakliye aracına tamamı ile yüklenip taşınması işlemidir. Komple nakliyat kara, deniz, hava ve demiryoluyla yapılabilir.

 

3- Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat ise bir ofis, bir ev, herhangi bir ürün ya da eşyaların nakliye aracıyla taşınması işlemidir. Günümüzde en sık karşılaşılan nakliyat çeşitlerinden biridir. Evden eve nakliyat başlı başına bir sektör haline gelmiştir.

 

Nakliyat İşlemlerinde Niçin Bizi Tercih Etmelisiniz?

E-tadilat, her türlü nakliyat  ihtiyacınızda sizlere yardımcı olacak nakliyatçılar ile buluşmanızı sağlar. Platform olarak hizmet faaliyetimize güvenir, işinde uzman kişileri seçebilmeniz için usta puan ve yorumlar kısmından fikir edinmenizi katkıda bulunuruz. Çünkü ihtiyaçlarınızın giderilmesi için harcayacağınız zaman, enerji ve maddiyatın karşılığını vermek ana hedefimizdir.

-         Ev taşımak gibi stresli bir işi e-tadilat sitesinin nakliyat hizmeti aracılığıyla kolay bir şekilde hallettik. Teşekkürler e-tadilat’ın değerli taşımacıları.

-         Nakliyat işleriyle ilgili çevremizdeki pek çok nakliyatçıdan fiyat almamıza rağmen en uygununu e-tadilat.com’dan aldık. Sonuçtan da memnun kalacağımıza eminim.

Kategorinin diğer konuları

Nakliyat İşlemlerinde Niçin Bizi Tercih Etmelisiniz? blog-post